Här har du resultaten att slå nästa år!

Efter två dagars trevligt och bitvis spännande tävlande så blev resultaten riktigt bra i flera klasser. Återigen ett stort tack till alla er som deltog eller kom och tittade på för att ni gjorde årets SM friflyg inomhus så bra! Resultaten kan du ladda ner som pdf-fil här.

Vi hoppas förstås på ännu fler deltagare inför nästa års tävling i allt från F1D till A-6 och NoCal. Målet är att tävlingen ska hållas i Sätra Hall, tidigt i september 2012. Nyheter kommer att publiceras på den här sidan vad det lider, men först ska det byggas och flygas i idrottshallarna runt om i landet så att det blir ännu mer nerv i nästa SM…

Vi ses i Sätra 2012!

The results from the Swedish indoor freeflight nationals can be downloaded here. News of next years competition will be published on this site as soon as we know for certain when and where. We aim for the competition to take placeearly september in Sätra Hall, and we do hope to see you there!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *